ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Cine este individul suspectat că și-a violat cele două nepoțele

Un individ din comuna buzoiană Blăjani a fost reținut, marți dimineață, fiind suspectat că și-a violat cele două nepoțele în vârstă de 9 și, respectiv, 11 ani. Bărbatul le-ar fi ademenit pe copile la el acasă sub pretextul oferirii unor bunuri.

Potrivit unor surse neoficiale, individul locuiește în comuna Blăjani, are 37 de ani, este necăsătorit și lucrează cu ziua pe la oamenii din comună. Individul nu avea antecedente penale sau probleme cu legea. Luni seară, el le-ar fi ademenit la locuința sa pe cele două copile, care sunt fiicele propriilor sale surori.

Le-a promis le va oferi diferite bunuri, iar micuțele l-au crezut pe cuvânt. Aveau să dea însă piept cu un monstru, susțin anchetatorii, care îl acuză pe individ că le-a ademenit pe fetițe pentru a profita de ele. Scăpate din iadul în care au fost atrase, cele două copile s-au întors acasă, iar una dintre ele a povestit familiei ce i s-a întâmplat.

Imediat, părinții au anunțat poliția, iar în această dimineață mascații l-au săltat pe individ și l-au dus direct în arest. Azi, la prânz, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, cu propunere de arestare preventivă.

Între timp, cele două verișoare beneficiază de suportul specialiștilor DGASPC Buzău. Fetițele sunt evaluate de psihologi, care vor stabili ce măsuri vor fi luate, dacă cele două copile vor rămâne în familie sau vor fi duse într-un centru al DGASPC.

În această dimineață, polițiștii de la Secția de poliție rurală Mărăcineni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au dispus pe bază de ordonanță măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 37 de ani, din comuna Blajani, bănuit că ar fi violat două minore în vârstă de 9, respectiv 11 ani. Polițiștii au fost sesizați aseară de către tatăl uneia dintre minore, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași seri, bărbatul de 37 de ani le-ar fi condus pe cele doua minore la domiciliul său, sub pretextul oferirii de bunuri, unde ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra acestora. În cauză au fost sesizați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzau, care au preluat minorele pentru activități din competență.”, a transmis, marți, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

VIDEO: Șansa News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: