AdministrațieȘtirile zilei

Cine este noul director al Urbis-Serv

Săptămâna trecută a avut loc concursul pentru ocuparea funcției vacante de director general al SC Urbis-Serv SRL, societate aflată în subordinea Consiliului Local Municipal Buzău. Funcția n-a stârnit prea mare interes, la concurs înscriindu-se doar consilierul județean social-democrat Silviu Nicoară, care a și promovat.

Silviu Nicoară a susţinut proba interviului pe 22 ianuarie, ultima etapă a concursului care a mai prevăzut o primă fază, cea a selecţiei de dosare, o simplă formalitate în condiţiile date.

Noul director al URBIS Serv este inginer silvic, absolvent al Facultăţii de Silvicultură şi Exploatări Silvice din cadrul Universităţii “Transilvania” Braşov în anul 2000 şi al cursurilor postuniversitare de specializare în Informatică la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos” Galaţi în anul 2002.

El a lucrat, timp de şapte luni, la Inspectoratul Silvic de Regim Silvic şi Cinegetic Buzău, iar din anul 2001 lucrează la Direcţia Silvică Buzău, în cadrul căreia a ocupat mai multe posturi, inclusiv cele de şef ocol silvic la Nehoiu, Râmnicu Sărat, Nehoiaşu şi Tisău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: