AdministrațieȘtirile zilei

Cine este omul de lângă primarul Constantin Toma? (galerie foto)

Dezvoltarea pe care a cunoscut-o Buzăul în ultimii ani este rezultatul muncii unei întregi echipe, din care fac parte oameni cu mult entuziasm. La fel ca în cazul Consiliului Județean, Primăria Buzău are în subordine direcții și structuri ce pun în aplicare politicile administrative ale instituției, la ordinul liderilor acestora.

O prezență discretă din jurul primarului Constantin Toma o reprezintă tânărul director al Urbis-Serv, societate despre care se poate spune că este „roata motrice” a întregului aparat administrativ buzoian. Nimic nu se face în oraș fără Urbis, iar numele său a devenit sinonim cu dezvoltarea.

Silviu Nicoară este consilier județean din partea PSD, dar nu a făcut niciodată din politică un mod de viață sau un prilej de încrâncenare. Bun administrator, Nicoară s-a remarcat în viața instituțională încă din anii 2000, atunci când a devenit angajat al Direcției Silvice Buzău, fiind şef de ocol silvic la Nehoiu, Râmnicu Sărat, Nehoiaşu şi Tisău.

E drept că Urbis a reînviat odată cu venirea primarului Toma la Palatul Comunal, dar fără o conducere calificată, din care a mai făcut parte și Alin Radu, probabil că societatea din Crâng ar fi bătut pasul pe loc.

Consilierul județean Silviu Nicoară este director al societății comerciale Urbis-Sev SRL Buzău de la începutul anului trecut, în urma promovării unui concurs. A fost momentul în care a început reabilitarea Căii Eroilor și s-a dat startul marii asfaltări din Buzău. Totodată, organigrama societății a fost mărită, iar tipuri de lucrări prestate s-au diversificat.

Calea Eroilor, înainte de reabilitare.

Silviu Nicoară este de profesie inginer silvic, absolvent al Facultăţii de Silvicultură şi Exploatări Silvice din cadrul Universităţii “Transilvania” Braşov în anul 2000 şi al cursurilor postuniversitare de specializare în Informatică la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos” Galaţi în anul 2002.

Timp de şapte luni, a lucrat la Inspectoratul Silvic de Regim Silvic şi Cinegetic Buzău, iar din anul 2001 lucrează la Direcţia Silvică Buzău, în cadrul căreia a ocupat mai multe posturi, inclusiv cele de şef ocol silvic la Nehoiu, Râmnicu Sărat, Nehoiaşu şi Tisău.

Silviu Nicoară s-a remarcat și din poziția de președinte al unei asociații de proprietari din Micro V, cartierul respectiv căpătând, practic, o nouă înfățișare de când îl gospodărește și devenind una dintre cele mai îngrijite zone din oraș.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close