Știrile zilei

Cine intră gratis, vineri, în Drăgaică

Primăria Municipiului lansează tuturor buzoienilor o provocare: Vineri, pe 24 iunie, de Ziua Universală a Iei și de Ziua Drăgăicii, cu toții sunt invitați să vină în Drăgaică îmbrăcați în tradiționala cămașă populară românească. Cine poartă ie vineri nu mai plătește bilet de intrare la festival.

Pozați-vă și tăguiți @Drăgaica Buzău și vom face un album doar cu voi. Arătați-le tuturor dragul de tradiție și dragul de România.” este mesajul organizatorilor.

Prin această inițiativă, echipa de organizare a festivalului vrea să reamintească faptul că Ziua Universală a Iei este o inițiativă a comunității „La blouse roumaine” și a fost marcată pentru prima oară pe 24 Iunie 2013, data fiind aleasă special pentru a coincide cu sărbătoarea creștină a Sfântului Ioan de vară și cea străveche a Sânzienelor și Drăgaicei.

Ia este creația frumosului, a creativității și iubirii de locurile în care ne-am născut sau de care suntem legați sufletește.” mai transmit organizatorii Drăgăicii.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. Tricoul ce este, hiperbola locului unde murim? Sunt interesat de un raspuns tot din partea organizatorilor. Chiar, asa ceva a necesitat organizare?!? :)))) Cineva tot are impresia ca totul se rezolva, daca merge prost, cu un ctrl+alt+del. Problema e ca la Buzau administratia se realizeaza prin sistemul „try & error”, cu specializarea angjatilor la locul de munca, dar nici asta nu e obligatoriu. Cand seful e specializat in falimente si implementari de sisteme (kaizen, denumire japoneza a unui sistem americanesc de diviziune a muncii, vechi de zeci de ani, mai vechi si decat „fisa postului” romaneasca, ca ne pute) care au contribuit la distrugerea primei privatizari (mereu s-a laudat cu asta Purtatorul de Tichie din Palat) din Romania, nu e normal sa primim ce meritam? Eu, daca eram Toma, imi bateam si mai mult joc de voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button