Politică Știrile zilei

Ciolacu, din nou în prim-plan! | Petrecerea care a inflamat spiritele

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, se află din nou în vizorul conducerii PSD, de data aceasta dintr-un motiv mai puțin obișnuit. El a fost întrebat dacă a participat, aseară, la o așa-zisă întâlnire „conspirativă” alături de mai mulți deputați și șefi din structurile de forță ale statului. La prânz, Ciolacu a ieșit public pentru a infirma zvonurile: A fost la ziua fostului coleg Gabriel Vlase, care i-a invitat la masă în contextul zilei numelui, mâine fiind prăznuiți Sfinții Arhangheli „Mihail și Gavriil”.

Spiritele s-au încins în tabăra puterii mai ales după ce s-a aflat că la masa dată de șeful SIE, pesedistul Gabriel Vlase, au luat parte și alți deputați din PSD, dar și șefi din servicii.

În jurul prânzului, Marcel Ciolacu a confirmat prezența la ziua lui Gabriel Vlase, însă a precizat că nu s-a discutat deloc politică la întâlnire:

V-am răspuns că nu s-a discutat politică la acea întâlnire. Sunați-l pe dl Vlase și vă va spune pe cine a invitat. O petrecere privată. Vreți să vă spun și ce am mâncat? Întrebați-l pe dl Vlase, el a făcut invitațiile și sigur vă răspunde.”, a spus Ciolacu miercuri, la Parlament, precizând că invitațiile au fost făcute de săptămâna trecută.

În altă ordine de idei, liderul PSD Buzău s-a arătat extrem de surprins de excluderea din partid a secretarului general Marian Neacșu:

Îmi pare foarte rău că domnul Neacşu a fost exclus din partid. Şi în CExN am spus, domnul Ţuţuianu a greşit cu ceva palpabil, la domnul Neacşu nu a fost nimic palpabil. Asta a fost părerea mea. Nu am înţeles de ce a fost exclus domnul Neacşu, de asta am votat împotrivă şi oricum aş fi votat împotriva oricărei excluderi.”, a spus Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Liderul buzoian este de părere că, în cazul lui Adrian Ţuţuianu, greşeala a fost că „s-au dat acele înregistrări”. El a precizat că este supărat pentru aceste excluderi şi că a vorbit cu parlamentarii PSD Buzău,  care i-au împărtășit opinia.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */