AdministrațieȘtirile zilei

Ciolacu, reușită majoră pentru Sănătate | Ce va primi Spitalul Județean de Urgență Buzău

Echipa guvernamentală Mihai Tudose – Marcel Ciolacu funcționează ceas, iar asta se vede și la Buzău. Cei doi au promis că vor face din Sănătate un domeniu prioritar, ultimele măsuri părând să confirme strategia Executivului.

Spitalul Județean Buzău va fi dotat cu un computer tomograf modern și cu un sistem de arhivare a imaginilor medicale(PACS) printr-un proiect privind Reforma Sistemului Sanitar implementat de Ministerul Sănătății.

Anunțul a fost făcut de vicepremierul buzoian Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook, imediat după semnarea contractelor de achiziție a aparaturii medicale care a avut loc la sediul Guvernului.

Consider extrem de importantă semnarea de astăzi a contractelor pentru achiziția de echipamente medicale de ultimă generație care vor ajunge în 33 de spitale din țară. Este vorba despre 14 aparate computer tomograf (CT), 24 aparate de rezonanță magnetică (RMN) și 21 sisteme informatice PACS. Cu bucurie menționez faptul că Spitalul Județean de Urgență Buzău va fi dotat cu un computer tomograf și cu un sistem PACS.

Este un mare pas înainte și sunt convins că, alături de celelalte proiecte care vizează construcția de noi spitale sau alte investiții în domeniul medical, vom reuși să ne îndeplinim angajamentele.”, a scris liderul PSD Buzău.

La București a fost prezent astăzi și președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, însoțit de managerul Spitalului Județean de Urgență Buzău, Claudiu Damian.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Sa intelegem ca Mihai Tudose, Marcel Ciolacu si Florian Bodog au venit cu banii de acasa?
    De unde aveau cei trei bani de ordinul milioanelor de euro, necesarul pentru investitie? I-au luat mostenire de la matusa Tamara ca si fostul lor sef?
    Sau de ce le multumeste acestor indivizi?

  2. Pana la urma la Buzau am primit un aparat CT sau un aparat RMN, observ ca declaratiile lui Ciolacu si a lui Neagu sunt diferite,
    Multumesc,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: