Știrile zilei

Circulație de coșmar pe o stradă din Buzău

Îți trebuie nervi să circuli cu mașina pe strada Iazul Morilor din Buzău, unde, după reabilitare, carosabilul a fost îngustat, iar un sens de mers este folosit în continuare ca parcare.

Publicația noastră a mai scris, în trecut, despre această problemă reclamată de șoferi. În continuare, participanții la trafic postează pe Facebook fotografii ilustrând situația traficului de pe Iazul Morilor:

Ce rol are investitia pe strada Iazul Morilor, daca masinile sunt parcate tot pe carosabil, iar noi suntem nevoiti sa mergem cu masina pe trotuar ? In aceasta strada se descarca un flux important de trafic din str. Marghiloman, mai ales la primele ore ale diminetii. Cei cu putere decizionala sa se aplece asupra situatiei de fata…”, a scris Emanuel Protopopescu pe grupul de Facebook Info Trafic Buzău.

Între timp, locuitorii de pe Iazul Morilor se plâng că strada s-a îngustat după ce trotuarele au fost lărgite, văduvind carosabilul de câteva zeci de centimetri. Ei sunt de părere că aici se impune instituirea sensului unic de circulație, din moment ce pe stradă nu mai are loc să circule decât o mașină.

Cam asa sta treaba pe” Iazul Morii”, situatia se va mentine si dupa terminarea lucrarilor din cauza ca riveranii pur si simplu nu vor avea unde sa-si parcheze autoturismele! – Zaman Vali

În trecut, Primăria a anunțat că, odată cu finalizarea proiectului de reabilitare, șoferii nu își vor mai putea parca mașinile pe Iazul Morilor. Reprezentanții municipalității au mai precizat că au un proiect separat de amenajare a locurilor de parcare în zonele adiacente blocurilor de pe Iazul Morilor.

Foto: Facebook.com/ InfoTrafic Buzău

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button