Știrile zilei

Circulație restricționată, în municipiul Buzău

Șoferii buzoieni trebuie să știe că duminică, 22 septembrie 2019, între orele 09:00 şi 12:00, circulaţia autovehiculelor va fi blocată în zona de sud a municipiului Buzău.

Traficul va fi restricționat pe Bulevardul Mareşal Al. Averescu (tronsonul delimitat de Bulevardele Spiru Haret şi l Nicolae Bălcescu) şi pe Bulevardul Stadionului ( tronsonul delimitat de B Bulevardul Nicolae Bălcescu şi strada Caraiman), pe ambele sensuri de circulaţie.

Măsura a fost luată în urma cererii înregistrare la Poliția municipiului Buzău, în contextul în care în această zi, administrația locală în parteneriat cu Asociafia Club Sportiv „Penteleu”, Asociatia XC Riders şi Fundaţia Origini Carpatice organizează un eveniment în cadrul „Săptămânii Europene a Mobilității”.

Este vorba despre inaugurarea circuitului pentru bicicliști ,,Inelul Verde”, primul de acest gen din Buzău.

De altfel, primarul municipiului Buzău îi invită pe toți amatorii de plimbări cu bicicleta, cu trotineta sau cu rolele să se alăture celor care și-au anunțat deja participarea la eveniment. Sunt puse în joc premii, iar organizatorii anunță numeroase surprize.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close