CulturăȘtirile zilei

Coadă la bilete | Ce îi atrage pe buzoieni

Actul cultural-artistic aduce din ce în ce mai mulți buzoieni în sălile de spectacole. Odată cu deschiderea unei noi săli în clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor, Primăria Buzău a decis să susțină un demers inițiat de partenerii moldoveni, care au decis să organizeze prima ediție a Festivalului de Teatru Românesc „Chișinău pentru Buzău”.

Sute de buzoieni au stat, ieri, la rând pentru invitații la festivalul de teatru ce va inaugura Sala de spectacole „Vladimir Maximilian”. Concesionată de la Asociația Națională a Caselor de Cultură a Sindicatelor din România, vechea sală a fost reabilitată după cele mai moderne standarde și este gata să își reprimească spectatorii cu ocazia unui eveniment finanțat de Primăria Buzău.

Este vorba despre prima ediție a Festivalului de Teatru Românesc „Chișinău pentru Buzău”, eveniment ce se va desfășura în perioada 5 -7 noiembrie.

Pe scenă se vor juca spectacolele „Steaua fără nume”, „Balamucul vesel” și „În ochii tăi fermecători”. Intrarea la spectacole se face doar pe bază de invitații, oferite gratuit de Primăria Buzău.

În calitate de coorganizator, Primăria a oferit aproximativ 250 de invitații, adică jumătate din capacitatea sălii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Intre conținutul articolului și imagine nu exista nici o legătură. Coada pare a fi la o Agentie Județeană pentru ocuparea Forței de Munca sau distribuire de ajutoare sociale. Cam mulți bărbați pasionați de cultura în Buzău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: