Educaţie

Colegiul Național „B.P. Hașdeu”, marele câștigător al proiectului „Mândru de liceul meu”

Colegiul Național „B.P. Hașdeu” și-a adjudecat astăzi titlul de câștigător al proiectului-concurs „Mândru de liceul meu”, organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzău.

În cadrul ultimei faze a competiției s-au confruntat echipele celor 4 licee care au depășit faza semifinală. Este vorba despre Liceul 10150554_536477359812475_6857723970358934339_nPedagogic „Spiru Haret”, Liceul de Arte „Margareta Sterian”, Colegiul Național „B.P. Hașdeu” și Liceul Tehnologic „Meserii și Servicii”

Finala s-a jucat cu sala plină iar elevii au făcut spectacol atât pe „teren”, cât și în tribune. Cheia de boltă a întregului spectacol a constituit-o momentul în care tânărul cântăreț Teo Manciulea a „electrizat” sala, interpretând magistral melodia „Say something” a lui Laurențiu Cazan.

  • După câteva ore în care elevii celor 4 licee au încercat să arate că sunt cei mai buni, juriul a deliberat: ”Câștigătoarea competiției este echipa liceului „B.P. Hașdeu”, cu 79 de puncte!”

Ea a fost urmată îndeaproape de Liceul de Arte „Margareta Sterian”, cu 77 de puncte și de locul al III-lea – Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, cu 72 de puncte.

  • Mențiunea a mers la ocupanta locului 4, echipa Liceului Tehnologic „Meserii și Servicii”.

Membrii echipei câștigătoare vor pleca la vară la Costinești, într-un sejur gratuit oferit de organizatori. Locurile al II-lea, al III-lea și mențiunea vor primi echipament sportiv și aparatură pentru dotarea școlii.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close