PoliticăȘtirile zilei

Colonelul Ion Marin răspunde atacurilor lui Adrian Mocanu: „Nu trebuie să fii nesimțit pentru a-ți impune punctul de vedere”

Într-o postare pe Facebook, consilierul local Ion Marin răspunde atacului șefului său de partid, Adrian Mocanu, care l-a acuzat că „s-a vândut” primarului Toma și a anunțat că îl va exclude din partid.

Adrian Mocanu, deputatul parașutat vara aceasta la PMP direct în funcția de președinte, a găsit motivul perfect pentru a se descotorosi de colonelul Ion Marin, pe care l-a acuzat că a votat proiectele propuse de primarul Constantin Toma în ședința extraordinară a CLM de marți. Într-un comunicat de presă, Adrian Mocanu vorbește despre „caracterul de sclav” al colonelului de poliție, fost comandant al IPJ Buzău.

În replică, Ion Marin a transmis șefului său de partid mai mic cu 30 de ani că, prin tot ce a făcut, colonelul a încercat să păstreze „decenta si bunul-simt în exprimare rămânând fidel principiului potrivit căruia nu trebuie să fii nesimtit pentru a-ti impune punctul de vedere.”

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Pai de ce a mai canditat PMP daca ii apreciază așa de mult pe Toma si pe Preda?
    Trebuia sa se duca in barca lor de la început!
    Nici al nu e onest!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button