CulturăȘtirile zilei

Comedii și spectacole de improvizație la Buzău, în cadrul unui eveniment susținut de Consiliul Județean

Buzoienii sunt invitați să își ia porția de râs între 3 şi 9 octombrie, în cadrul unui eveniment cultural inedit. Timp de 7 zile, Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie „Comic 7 B”, va aduce în scenă mai multe spectacole de teatru şi improvizaţie din România şi din afara ei.

Marți, la Consiliul Judeţean Buzău – care este partener în acest proiect – a avut loc conferința de presă în cadrul căreia s-a anunțat lansarea Festivalului Internaţional de Teatru Independent de Comedie „Comic 7 B”. Radu Gabriel, actor buzoian şi profesor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică, s-a implicat în acest proiect.

Festivalul va fi organizat pe 2 secţiuni, de comedie şi improvizaţie, spectacolele de comedie urmând să aibă loc în sala Teatrului George Ciprian, iar cele de improvizaţie la sala CJ.

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie „Comic 7 B” va debuta cu un spectacol de gală. Pentru reprezentatiile din concurs, biletele vor costa între 15 şi 25 de lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button