Știrile zilei

Compania din Buzău care vrea să dea lovitura în 2024

Investiția într-un domeniu cu enorm de multe variabile, precum cel al imobiliarelor, poate fi considerată riscantă. Nu însă și de compania Concas Buzău, care şi-a propus să îşi majoreze veniturile cu peste 30% în 2024 comparativ cu anul trecut, mizând pe piaţa rezidenţială.

Potrivit Ziarul Financiar, compania de construcţii controlată de familiile Gagu şi Ghiveci va finaliza încă 1200 de unități locative în cartierul Orizont, concomitent cu începerea unui nou proiect rezidențial. Este vorba despre Victoria Lac, un ansamblu despre care am scris aici.

Succesul lor depinde însă în mare măsură și de revenirea dobânzilor bancare la nivelul accepta­bil, astfel încât şi potenţialii cumpă­rători cu venituri medii să poată opta pentru un credit ipotecar.

În ceea ce îi privește pe beneficiari, reprezentanții companiei și-ar dori ca ei să provină din sectoare ocupaționale diferite, astfel încât să fie diminuate riscurile cât mai mult.

„Vom finaliza cartierul Orizont, 1.200 de unităţi locative, şi vom începe un nou ansamblu imobiliar, Victoria Lac, cu 134 de apartamente cu două şi trei camere“, au transmis reprezentanţii companiei pentru sursa citată.

Deși piaţa rezidenţială este în expectativă, pe fondul crizelor economice din ultimii ani, apetitul pentru investiţii în locuinţe nu a dispărut.

Mai mult, apetitul pentru investiții în piața imobiliară a fost încurajat și de faptul că Buzăul se află pe traseul viitoarei Autostrăzi 7 către Moldova.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

5 Comments

  1. E foarte corect prezentata situatiei firmei Concas controlate de Gagu si Ghiveci, singura mentiune ar fi ca ortografierea corecta este „famiglia Gagu” si „famiglia Ghiveci”.
    Dar nu va panicati, in Romania mafiotii fac afaceri cu Statul, nu alte nebunii. Pentru ca, nu-i asa, in colonii nici mafiotii nu sunt ceea ce trebuie sa fie.

  2. Da,dar mai nou, la” familia”, s-a alăturat și primar Toma. Ca tot a primit el, casa mai pe nimic, de la ghiveci. Acum, este pe punctul de aș indeplini visul de „fata mare”, al lui și al acoliților lui, de a transforma, unicul parc pădure din Europa, în cartier de locuințe, investitor, un mafiot local, Lepadatu, ca asta și asa s-a ” lepădat”, de tot ce este creștinește pe lumea asta. Mai distruge ceva, maret, în orașul asta, cum a făcut și cu bazinul de înot. Un nemernic, care ar trebui sa zacă în pușcărie. Iar, mafiot de Toma, dacă nu a putut sa distrugă Parcul Crâng, acum câțiva ani, pentru ca s-a opus populația, acum, cu ajutorul lui Ciolacu, a scos Parcul Crang, din rândul ariilor protejate, ca să poată, să-și ducă la bun sfârșit planul mafiot, al lui și al gunoaielor, care îl susțin. Praful si pulberea, sa se aleagă de voi și de familiile voastre, de trădători și vânzători de neam.
    Trimis

  3. Ne răcim gura . Oamenii ăștia dețin puterea . PSD ul e în floare nici in p nu ne doare. Face cartier pe bani noștri nu ai lui. Cum spuneau la beție ambii ” avem numai curve” Sa mi fie cu iertare dar gustul e diferit ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!