Comuna GălbinașiȘtirile zilei

Comuna Gălbinași va avea piste pentru biciclete

Comuna Gălbinași continuă să atragă fonduri europene și guvernamentale, implementând proiect după proiect. Despre unul dintre ele, care urmează a prinde contur chiar în această perioadă, vom vorbi în materialul următor.

Într-un orizont de timp destul de scurt, comuna Gălbinași se va număra printre puținele U.A.T.-uri din județul Buzău care au piste pentru biciclete. Prin edilul său, Dragomir Dumitru, Primăria a semnat deja contractul de finanțare pentru proiectul Construire piste pentru biciclete în comuna Gălbinași, județul Buzău. 

Potrivit datelor din proiect, finanțarea este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, valoarea totală a lucrărilor fiind de 562.369,25 lei.

Pistele pentru biciclete vor fi realizate de-a lungul Drumului Național 2B, astfel: din dreptul străzii cu primăria, către Brăila, un kilometru de pistă pe stânga, un kilometru de pistă pe dreapta.

Pista pentru biciclete se va termina aproape de ieșirea din Gălbinași, în dreptul ultimei case.

Cofinanțarea Primăriei Gălbinași la acest proiect este de 450.000 lei, bani care vor fi alocați din bugetul local.

Lista completă a proiectelor derulate de Primăria Gălbinași poate fi consultată AICI.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!