Știrile zilei

Comunitatea din Mânzălești, în stare de ȘOC! / Împrejurările în care a murit Cătălin Cojanu

Sătenii din Mânzălești, localitatea de domiciliu a lui Cătălin Cojanu, sunt șocați de moartea tânărului căzut cu tot cu mașină în canalul de regularizare a râului Buzău din Cândești. 1380174_454636394647552_417373969_n
Oamenii au numai cuvinte de laudă despre băiat. Plecat la muncă în Anglia, împreună cu soția și tatăl său, Cătălin era un băiat liniștit, muncitor, care nu supăra pe nimeni. Mezinul familiei, băiatul reușise să strângă bani, atât cât avea nevoie pentru a-și construi o casă pe un loc pe care îl cumpărase la Vernești. Se întorsese din Regatul Unit, acolo unde muncea din greu, pentru a-și petrece vacanța alături de cei dragi.
„Cătălin era un băiat liniștit, cu mult bun simț, care nu deranja pe nimeni, fiind preocupat să-și construiască un cămin al lui. Era dintr-o familie de oameni gospodari, la locul lor, pe care îi apreciam foarte mult. Parcă tot nu-mi vine să cred că e vorba de el.” , a declarat, pentru Ziua de Buzau primarul comunei Mânzălești, Valeriu Beșliu.
Cum s-a petrecut tragedia.
Anchetatorii exclud varianta sinuciderii și merg pe varianta unui accident. Plecați de la Mânzălești către Vernești, acolo unde aveau cumpărat un loc de casă, cei doi tineri au scurtat drumul pe la Săpoca, pe un drum secundar, care face legătura cu localitatea Cândești.
În momentul în care au ajuns într-o curba de 90 de grade, șoferul ar fi ratat intrarea pe pod și ar fi plonjat direct în apa adâncă de 5 metri. Din cauza presiunii, bărbatul n-a mai reușit să iasă din mașină, fiind găsit de pompieri zăcând între scaunele autovehiculului.
Se pare că și soția lui ar fi pierit în tragedia care a zguduit comunitatea buzoiană. Pompierii deja au început căutările femeii, despre care nimeni nu mai știe nimic din momentul în care s-a urcat îm mașină. Nu este exclus ca, șoferul mașinii să fi fost chiar tânăra, dată fiind poziția scaunului apropiat de volan și prezența în autoturism a unor pantofi de damă.
La această oră, lucrătorii ISU se află pe canalul de la Cândești, acolo unde caută trupul fetei.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close