Știrile zilei

Comunitatea surzilor, în DOLIU, după ce un tânăr membru și-a pus capăt zilelor

Doliu în lumea surzilor, după ce un tânăr de 25 de ani, din Mânzălești, a murit joi, aruncându-se de pe podul de la Vadu Pașii. Prietenii și apropiații sunt șocați și nu își explică gestul tânărului, care avea un job și își făcuse un rost.

După aflarea veștii că tânărul surd Adrian Putinică s-a sinucis joi dimineață aruncându-se de pe podul de la Vadu Pașii, prietenii și-au exprimat durerea pentru pierderea celui drag prin postări și comentarii pe rețelele de socializare. Liderul și totodată mentorul surdo-muților, Ionica Tarău, a fost cea care a deschis seria mesajelor de condoleanțe:

„Astăzi s-a stins din viata tânărul surd Putinica Adrian.
Copile drag,prieten al fiul meu de ce ai ajuns tu sa îți pui capăt zilelor ?
Durere și suferință astăzi pentru fiul meu care în câteva ora va susține un examen. Au fost colegi de clasa, au fost prieteni buni,a fost pentru mine un copil. Mi se rupe inima în 2 de suferință!
Dumnezeu sa te aibă în grija sa iar pentru familia ta distrusa,condoleanțe!”, a scris președinta Asociației „1 iunie 2001” Buzău, Ionica Tarău.

Adrian Putinică lucra la o fabrică de pantofi din Buzău și locuia cu gazdă în oraș. Familia sa este una numeroasă și lcouiește în comuna Mânzălești din județul Buzău. Răvășite de durere, rudele se pregătesc acum de înmormântare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button