Administrație

Conacul din Năeni, vândut cu 90.000 de euro unui investitor italian

Ansamblul conacului familiei Fințescu din Năeni a fost vândut recent unui investitor italian, vechi   producător de vinuri, care deține proprietăți în mai multe localități din județele Buzău și conac naeniPrahova.

Întins pe o suprafață de un hectar, ansamblul conacului a fost cumpărat cu suma de 90.000 de euro de către cei de la Vitis Metamorfosis, care spun că, în următorii doi ani, vor investi 500.000 de euro pentru renovarea vechii moșii.

  • Operă a unui arhitect italian, conacul a fost ridicat în 1920 la cererea familiei Fințescu. El a fost așezat exact între întinsele vii care astăzi aparțin investitorului din peninsulă.

„Încă de când s-a început investiția în Vitis Metamorfosis, ne-am dorit să găsim o modalitate prin care să contribuim la creșterea turismului vini-viticol în zonă. Mai mult, ne bucurăm că am reuşit să achiziţionăm această proprietate, pentru că se află în mijlocul viilor noastre, iar zona are un mare potențial etnoturistic. Ne dorim să transformăm conacul astfel încât să ofere cazare și servicii turistice specifice industriei vinului, la standarde internaționale”, a declarat Giancorrado Ulrich, președintele Vitis Metamorfosis.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. LA CATI BOGATI ARE ORASUL BUZAU,A VENIT UN STRAIN SA CUMPERE.DOAR CA BOGATASI NOSTRI NU AU FACUT BANI CINSTITI…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close