AdministrațieȘtirile zilei

Consilierii județeni, ședință la 500 de kilometri distanță de casă

Luna viitoare, aleșii județeni nu vor fi de găsit la serviciu timp de patru zile. Ei se vor afla în Republica Moldova pentru a întoarce vizita omologilor din Soroca, sosiți astă-toamnă la Buzău în cadrul parteneriatului de înfrățire administrativă cu instituția condusă de Petre Emanoil Neagu.

Șeful Consiliului Raional Soroca, Ghenadie Muntean, alături de președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu

Potrivit unui proiect de hotărâre ce va ajunge pe masa aleșilor în ședința de marți, consilierii județeni se vor deplasa pe 24 martie în Republica Moldova pentru a participa la o sesiune comună organizată de Consiliul Raional Soroca.

În fruntea delegației buzoiene se va afla președintele CJ, Petre Emanoil Neagu. Vizita aleșilor județeni va dura patru zile, timp în care aceștia vor participa la întâlniri oficiale și ședințe de lucru. Totodată, ei vor avea ocazia să ia contact cu tradițiile și obiceiurile vecinilor de peste Prut, atât de strâns legate de cultura românească.

Anul trecut, Consiliul Județean Buzău și Consiliul Raional Soroca au semnat un acord de înfrățire, moment în care au fost demarate o serie de proiecte sociale, educaționale și culturale între cele două entități administrative.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: