CORONAVIRUS

VIDEO: Pregătiri pentru Orășelul Copiilor. Ziua de Buzău a aflat totul despre ediția 2014-2015

Micul „oraș al copilăriei” din inima Crângului Buzăului se va deschide pe 20 decembrie 2014 și își va închide porțile în a patra zi a noului an.orra
În ședința ordinară a lunii noiembrie, programată să aibă loc luni, pe masa consilierilor municipali va ajunge proiectul privind organizarea și funcționarea celei mai mai atracții hibernale juvenile, Orășelul Copiilor.
Având în vedere cadrul natural feeric oferit de Parcul Crâng, primarul municipiului, Constantin Boșcodeală, propune ca și anul acesta, Orășelul să funcționeze tot în cadrul celui mai frecventat parc din Buzău. De aceea, în următoarea perioadă, reprezentanții municipalității vor împodobi aleea centrală și zona Obeliscului cu instalații luminoase, ghirlande multicolore, personaje de poveste, dar și mobilier specific, parcuri de distracții și spații comerciale, pentru a asigura petrecerea în mod distractiv a timpului liber al copiilor și al elevilor buzoieni.
Orășelul Copiilor va fi inaugurat sâmbătă, 20 decembrie și, până pe 4 ianuarie, va funcționa zilnic, între orele 10:00 și 22:00. În vederea desfășurării în bune condiții a evenimentului, municipalitatea a alocat din bugetul local suma de 100.000 de lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button