CulturăȘtirile zilei

Consiliul Județean aduce la Buzău „Comic 7B”, un festival de teatru și improvizație

Buzoienii sunt invitați să își ia porția de râs între 3 şi 9 octombrie, în cadrul unui eveniment cultural inedit. Timp de 7 zile, Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie „Comic 7 B”, va aduce în scenă mai multe spectacole de teatru şi improvizaţie din România şi din afara ei.

Lansarea Festivalului Internaţional de Teatru Independent de Comedie „Comic 7 B” a avut deja loc luna trecută, la sediul Consiliului Judeţean Buzău, instituție parteneră în acest proiect. Printre cei care se vor implica în culisele festivalului se numără și Radu Gabriel, actor buzoian şi profesor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică.

Festivalul va fi organizat pe 2 secţiuni, de comedie şi improvizaţie, spectacolele de comedie urmând să aibă loc în sala Teatrului George Ciprian, iar cele de improvizaţie la sala Consiliului Județean.

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie „Comic 7 B” va debuta cu un spectacol de gală. Pentru reprezentatiile din concurs, biletele vor costa între 15 şi 25 de lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button