Consiliul Județean Buzău

Consiliul Județean continuă seria investițiilor în infrastructura rutieră

Investiții masive, în infrastructura rutieră din județ. Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, anunță că buzoienii vor avea „o infrastructură rutieră așa cum ne dorim cu toții la noi acasă”.

A devenit  obișnuință pentru Petre Emanoil Neagu să viziteze șantierele de lucru deschise pentru modernizarea drumurilor. Printre ultimele șosele vizitate se numără și DJ 205, care face legătura între localitățile Greceanca, Breaza, Năeni și Fințești.

„Reabilitarea DJ 205 Năeni – Fințești continuă într-un ritm susținut. Cei 12 km de drum județean vin în completarea lucrărilor de consolidare realizate deja de Consiliul Județean Buzău”, a anunțat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

Lucrările de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere continuă în tot județul Buzău. Aceleași demersuri vor fi începute și pe DJ 102F Cănești – Chiliile.

”Turnarea covorului asfaltic se va efectua numai după finalizarea tuturor lucrărilor de consolidare. Doar așa vom putea avea lucrări de calitate și o infrastructură rutieră așa cum ne dorim cu toții la noi acasă”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Finanțarea obiectivului de investiții, în valoare de 33.612 mii lei, se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close