AdministrațieȘtirile zilei

Constantin Toma vrea Spital Municipal la Buzău, în locul Spitalului CFR

Municipalitatea vrea să investească și în sănătatea buzoienilor. După ședința Consiliului Local de joi, primarul anunțat că intenționează să preia Spitalul CFR în subordinea municipalității și să facă din acesta o unitate sanitară performantă.

Proiectul edilului șef s-ar putea concretiza anul viitor, atunci când se vor demara procedurile și se vor indentifica sursele de finanțare pentru modernizarea și dotarea viitorului spital municipal.

„Probabil că vom prelua spitalul CFR care este în subordinea Ministerului Transporturilor și-l vom face Spital Municipal, în subordinea Primăriei. Făcând unul de la zero ar însemna să avem foarte mulți bani, plus partea de licențiere care nu ar fi deloc ușoară.”,  a declarat primarul Constantin Toma.
În cadrul aceleiași intervenții, edilul șef a anunțat că prioritatea zero a municipalității este, în 2016, asfaltarea străzilor, lucrări pentru care u fost alocați 10 milioane de euro.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

    1. Rusinica dl. Sontica …. Ti-am pus o intrebare , de ce nu esti corect si nu-mi raspunzi ???. Esti cumva „sub papucul” preacucernicului Milea ??!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button