Știrile zilei

Constantin avea doar 34 de ani

Un buzoian în vârstă de 34 de ani a murit astăzi, după ce o butelie încărcată cu azot a explodat în incinta fabricii din Bârlad, în care acesta lucra. Bărbatul a fost transferat la spitalul din Iași, dar s-a stins la mai puțin de 24 de ore de la momentul deflagrației.

Constantin D. era din Buzău și lucra la FEPA Bârlad, importantă fabrică producătoare de echipamente de măsură și control pentru procesele industriale din România. Ieri dimineață, în incinta fabricii a explodat o butelie cu azot, împrăștiind totul pe o rază de câțiva metri. În scurt timp, la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de pompieri și ambulante.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat inconștient,care prezenta un traumatism major în zona capului. Bărbatul a fost lovit în zona capului de flanșa unui recipient aflat sub presiune, recipient în care se afla azot.

Buzoianul a fost intubat și transferat la spitalul din Iași, unde s-a stins la nici 24 de ore.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste familie și apropiați. Nimănui nu-i vine acum să creadă că tânărul nu mai este, în timp ce contul său de Facebook a devenit un adevărat „altar al durerii”.

Fepa Bârlad, societatea la care s-a produs explozia,  are ca obiect principal de activitate instalarea maşinilor si echipamentelor industrialea şi fost un etalon al industriei vasluiene în perioada comunistă, fiind al doilea mare agent economic, după Rulmenţi Bârlad.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button