AdministrațieȘtirile zilei

Constantin Boșcodeală: „În viitor, transportul public va fi gratuit pentru toți buzoienii”

La acest moment, doar elevii și pensionarii au acces gratuit în autobuzele Transbus, grație subvenției de la Primărie. În viitor, toți buzoienii vor putea circula fără bilet cu autobuzele societății de transport public.Transbus
Este previziunea primarului Constantin Boșcodeală, care crede că proiectul privind transportul public gratuit pentru buzoieni este unul sustenabil, având în vedere că municipalitatea subvenționează, în acest moment, aproape toate cheltuielile societății Transbus. El este de părere că, în orașele mari, tendința este spre introducerea gratuității pe transportul public de călători. Astfel de proiecte funcționează deja, cu succes, în Timișoara și Ploiești.
Un alt argument pe care edilul-șef îl aduce în sprijinul afirmației sale îl reprezintă faptul că municipalitatea stă foarte bine la capitolul încasări. Dacă în primul trimestru al lui 2014, Primăria colecta 18 milioane de lei, în aceeași perioadă a acestui an, instituția a reușit să încaseze la bugetul local nu mai puțin de 22 de milioane de lei.
În cadrul unei conferințe de presă susținute joi, la Primărie, edilul a mai precizat că intenționează să achiziționeze încă zece autobuze noi, pentru a se asigura că transportul public de călători nu are de suferit în cazul defectării mașinilor existente.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. IMI ADUC AMINTE CA ASA AI MAI PROMIS SI IN PRIMUL MANDAT CA BUZAUL VA AVEA TOATE SOSELELE SI STRAZILE ASFALTATE….IN ACTELE PRIMARIILOR SANT ASFALTATE DAR PE TEREN….DOAMNE AJUTA…pinochio,pinochio…….sa controleze si strazile care apar asfaltate in acte……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button