Știrile zilei

Constantin Toma, ales președinte executiv al Asociației Municipiilor din România

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a fost ales președinte executiv al Asociației Municipiilor din România. În perioada 2020-2024, edilul Buzăului va face echipă în boardul asociației cu primarul municipiului Clujului-Napoca, Emil Boc.

Constantin Toma a fost ales, ieri, președintele executiv al Asociației Primarilor din România, în urma votului celor 105 primari de municipii din țară. Președinte a fost ales un alt edil apreciat în rândul primarilor de municipii, Emil Boc.

„Ieri, 17 decembrie 2020, primarii celor 105 municipii din România, constituiți în Asociația Municipiilor din România, înființată încă din 1990, au ales forurile de conducere pentru perioada 2020 – 2024.
Sunt foarte onorat să vă informez că am fost votat Președinte Executiv, iar domnul Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, Președinte. Menționez că în perioada 2016 – 2020, funcția de Președinte Executiv a fost exercitată de domnul Ilie Bolojan, fostul primar al Oradei.
Dacă fiecare oraș mare se dezvoltă și țara se dezvoltă!
Asociația Municipiilor din România înseamnă aproape 50% din populația României și 70% din toată cifra de afaceri a statului.
Ca reprezentant al Buzăului în această organizație puternică, mă voi bate atât pentru dezvoltarea orașului nostru, dar și pentru dezvoltarea întregii țări!”, a scris primarul Constantin Toma pe pagina de Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button