PoliticăȘtirile zilei

Constantin Toma candidează pentru un nou mandat de primar

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a anunțat că va candida pentru un nou mandat în fruntea Palatului Comunal. Anunțul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PSD, alături de alți lideri ai partidului.

Constantin Toma a vrut parcă să dezmintă zvonurile potrivit cărora ar intenționa să migreze la un alt partid, odată cu apropierea alegerilor locale. Logica în care se înscriu afirmațiile primarului par să contrazică însă scenariile chibiților:

[su_box title=”CONSTANTIN TOMA:” style=”glass” box_color=”#0bb2ce” radius=”10″]„Noi, la Buzău am început resetarea P.S.D. şi fără să fiu acuzat de lipsă de modestie, resetarea a pornit cu propunerea partidului ca eu să ajung primarul municipiului Buzău şi nu voi înceta niciodată să cred că Buzăul şi buzoienii sînt cele mai importante valori cărora trebuie să le dau atenţie.”, a declarat Constantin Toma.[/su_box]

Analizate din perspectiva relațiilor pe care le are cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmațiile lui Constantin Toma par să contureze un scenariu verosimil: Bucurâdu-se de sprijinul necondiționat al lui Ciolacu, Toma va fi candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Buzău, unde ar dori să continuie proiectele începute.

La conferința de presă a organizaţiei judeţene social-democrate s-a vorbit despre  resetarea internă a partidului și despre pregătirile pentru congresul ce va avea loc până pe cel târziu 29 februarie 2020. La conferință au mai participat senatorul Lucian Romașcanu, deputatul Dănuț Păle și vicepreședintele Consiliului Județean, Romeo Lungu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

 1. dacă ești un bun gospodar pentru tine și comunitate ,mai puțin contează partidul din care faci parte , așa că nu vă pot ura decât/ Succes !

 2. Aș prefera să nu mai poți candida dragă Constantin Toma.
  Sunt prea multe negative facute de matale incat sa iti mai dea sansa de a mai candida.
  Nu sunt multumit de ce ai facut comparativ cu promisiunile.
  Totodata
  Pe aceasta cale, amintesc buzoienilor: pretul apei nu va scadea ci va creste, impozitele la fel vor creste, salariul nesimtit al lui Tescaru a mai primit 50% in plus fata de doamna Simona Mariana Savulescu, craterele din oras sunt ca si nr mai mare decat la preluarea mandatului.
  Bataia de joc si lipsa de respect fata de buzoieni atinge cote alarmante!
  Nu mai enumar acum plus restul nemultumirilor.
  Au fost asfaltate strazi buzoienilor care nu sriu ce sunt alea taxe si impozite dar prostimea sufera.
  Sper sa nu mai iasa primar toma constantin.
  Multumesc Cosmin pt necenzurarea comentariului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close