Știrile zilei

Constantin Toma, victorie cu 67% după raportarea a peste 92% din secții

Potrivit numărătorii paralele a Partidului Social Democrat, Constantin Toma a câștigat un nou madat de primar al municipiului Buzău după ce ar fi obținut 67,26% din voturi.

Cifrele publicate mai jos reprezintă datele obținute la numărătoare PSD în urma raportării a peste 92% din secții.

La Consiliul Local, PSD ar fi obținut un scor de 58,88% în urma raportării a mai bine de 91% din totalul proceselor-verbale.

PNL ar fi obținut 13,57%, Alianța Dreapta Unită – 11,09, iar AUR, 8,94%.

Vom reveni cu cifre exacte și cu analize imediat după cetralizarea tuturor datelor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

12 Comments

 1. …deci din 75 mii de bizonieni cu drept de vot s+au prezentat la urne 40 mii din care tomy boy are 27 mii de voturi!…uite așa șnapanul a ieșit iar primare al orașului deschis cu votul a 33% din totalul de bizonieni ai acestui open city!….de aceea tomy boy i-a numit pe aceștia ‘oameni deștepți’ pentru că restul de 66% ‘e niște proști ‘!…

 2. @Costel , tu nu faci parte din ce 66%, tu chiar esti .
  Este singurul primar dupa revolutie , care a facut ceva in Buzau .

 3. Cine i-a oprit pe cei 66% sa nu voteze? Si de unde stiti dumneavoastra ca nu ar fi votat cu Toma? Omul s-a exprimat gresit, insa a vrut sa reliefeze faptul ca orasul Buzau est un oras populat cu oameni inteligenti care stiu ce-i bine pentru ei. Ca se simt prost cei care au votat cu niste gica contra de contracandidati, care nu au venit cu nimic nou in afara de critici la ce s-a facut (nu au avut cum sa combata evidentul, ca s-a facut!) si sa scoata in evidenta deficientele pe care nici ei nu ar fi avut cum sa le previna, e alta mancare de peste. Alta soarta a rezultatului lucrarilor ar fi fost doar daca incuviintau ei licitatia cui trebuie pentru platoul Dacia (de exemplu), dar nu prea aveau cum, altfel asa ar fi procedat si Toma probabil si ar fi fost mult mai bine.

 4. Costele ai o logică de râd curcile.Hai gura o perioadă de timp că existați doar pe la secțiunea de comentarii.Poate lasă domnu’ jurnalist și astfel de comentarii că m-am săturat de urlători cu conturi multiple.

 5. Democratia are regulile ei si, pentru ca traim intr-o democratie, suntem datori sa le respectam. Regula esentiala a democratiei este puterea majoritatii.
  Dar sa nu uitam ca mai multi nu inseamna, neaparat, mai destepti.
  Majoritatea face legea si de aceea are impresia ca e vorba de forta legii. Ar fi bine sa isi reciteasca mesajele, de aici si de aiurea: ce scrieti voi este cea mai pura lege a fortei. Dar trebuie sa detii ceva inteligenta ca sa intelegi…
  Nici Nastase n-a avut inteligenta asta.
  Nici Dragnea…
  Nici Boscodeala…

 6. Cine crede ca a castigat Toma ca e destept si nu intelege ca a castigat Toma pentru ca PNL a facut blat cu PSD e mai prost decat prevede legea. De fapt nu prevede legea dar ar trebui teste de inteligente pentru dreptul de vot. Sunt convins ca atunci nu ar mai avea votanti Toma. Bine, vreo 2-3 ar mai ramane dar cam atat.
  Una peste alta urmeaza 4 ani de stat capra pentru buzoianul de rand, votant sau nevotant de Toma. Sa vedeti ce-o sa va dea tovarasul faliment din toate pozitiile, ca meritati.

 7. he he… mai bine capra intr-un oras civilizat, decat curva satului! Partea frumoasa, ca sa intru in pielea romanului dornic de moarte caprei vecinului si totodata in atmosfera cu drag creata de ploaia cu smantana, este ca si dumneavoastra o s-o luati in diverse pozitii. Si din cate observ, nici nu s-a asezat bine domn primar pe pozitie, ca deja aveti gura plina! Parol!

 8. he he… mai bine capra intr-un oras civilizat, decat curva satului! Partea frumoasa, ca sa intru in pielea romanului dornic de moartea caprei vecinului si totodata in atmosfera cu drag creata de ploaia cu smantana, este ca si dumneavoastra o s-o luati in diverse pozitii. Si din cate observ, nici nu s-a asezat bine domn primar pe pozitie, ca deja aveti gura plina! Parol!

 9. Tu esti votant de-ai lui Toma! Stii de unde stiu? Nu te duce capu’.
  Pai bai trompeta electrica, tu vrei sa stai „capra” in loc sa fii „curva satului? Pai „capra” sau „curva satului” nu-i cam acelasi lucru? Sau cu voi face Toma dragoste? Hahaha! Ba, capete de creta, voi luati banii degeaba, ma!
  Sa dea dracii ca e de neinteles cum, desi au milioane de euro sifonati din primarie prin firme de partid, platesc cei mai prosti pampalai sa le poarte vorbele in online.
  Alo, tovarase Toma, cauta unii destepti sa incerce sa-ti spele imaginea de comunist fara viziune, nu mai plati toti papagalii ca te fac de ras, tovarase!!!

 10. MAI PSD TILOR CARE ATI VOTAT TOMA BUZAUL ESTE DATOR LA BANCA CU CEL PUTIN 3-4 MIL DE EURO ASA CA E VAI DE NOI INCA 4 ANI IAR DE LA ANUL TAXA SI IMPZITE CA IN CLUJ CA DE AVEM PROGRAMUL KAIZER CU VARZA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button