Politică

Constantin Toma: „Voi sunteți cei care hotărâți soarta orașului nostru!”

„Pe 5 iunie vor avea loc alegerile locale. Miza este foarte mare, este vorba despre viitorul nostru și viitorul copiilor noștri.Toma okO
Am intrat în această campanie pentru că nu am vrut să mai stau deoparte. Cu toții vorbim despre lucrurile care ar trebuie să schimbe în oraș, ce anume ar trebui să se întâmple în cutare cartier sau pe cutare stradă, ce am face noi diferit. Dar ce faci atunci când chiar ți se oferă șansa să schimbi ceva? Stai deoparte? Îi lași pe alții să schimbe lucrurile pentru tine? Eu am fost mereu de părere că dacă vrei să schimbi ceva, atunci trebui să fi tu primul care face ceva pentru asta. Așa mi-am trăit viața, așa am făcut în afaceri. Am creat o adevărată industrie la Buzău atunci când industria românească era vândută la fier vechi. Am creat mii de locuri de muncă atunci când foarte mulți oameni plecau la muncă în străinătate. Vreme de mulți ani am fost cel mai mare contribuabil la bugetul orașului. Așa că, atunci când PSD mi-a propus să candidez la Primăria Buzău, am zis da pentru că sunt multe lucruri pe care putem să le facem mai bine în orașul nostru.
Echipa mea de consilieri locali este formată din magistrați, medici, profesori, militari, antreprenori, specialiști în administrație, oameni corecţi, cinstiţi care şi-au probat competenţele aici, pe plan local, fiind cunoscuţi şi respectaţi în comunitatea noastră. Obiectivul nostru este acela de a stabili relaţii directe cu cetăţenii pentru Toma Piațăpromovarea problemelor acestora şi introducerea lor pe agenda publică. Acest lucru se va putea întâmpla atât prin ridicarea nivelului de implicare a cetăţenilor, cât şi prin acordarea atenţiei cuvenite problemelor acestora. În aceasta echipa regăsim mai multe generații ce îmbină experiența profesională și de viată cu energia specifică tinereții. 
Dacă ne dorim o dezvoltare echitabilă, singurul mod de a face administrație este doar dacă acționăm împreună, dacă avem toți un singur scop
Vă invit și vă indemn pe toți să mergeți la vot pe 5 iunie, pentru că dumneavoastră sunteți cei care hotărâți viitorul orașului.”
Constantin TOMA
Candidat PSD la Primăria municipiului Buzău

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: