Știrile zilei

Construcția s-a încheiat | Când va fi dat în folosință

S-a încheiat construcția unuia dintre cele mai moderne ansambluri rezidențiale din municipiul Buzău. Imobilul de pe strada Frăsinet este aproape gata, constructorul lucrând într-un ritm susținut pentru a preda lucrarea în mai puțin de un an.

Proiectul imobiliar al cărui beneficiar este firma deținută de omul de afaceri Laurențiu Dobrică va cuprinde un bloc cu cinci etaje și va dispune de o parcare ultramodernă.

Lucrările pe șantierul de pe strada Frăsinet au început vara trecută. Constructorul nu a făcut deloc rabat de la calitate, materialele alese garantând o construcție modernă și durabilă. Totuși, ritmul de lucru a fost cel care a surprins pe toată lumea. Cu mult înaintea de intrării în iarnă, construcția era deja finalizată. Muncitorii s-au mutat la interioare, acolo unde fac ultimele retușuri.

Apartamentele vor fi executate la standarde moderne, cu finisaje peste media existentă pe piața de profil, după care vor fi închiriate de către dezvoltator. Cele 30 de apartamente cu trei camere fiecare vor avea o suprafață utilă de 110 metri pătrați.

Imobilul este poziționat în capătul străzii Frăsinet spre fosta întreprindere Contactoare, în locul unei vechi clădiri care a fost demolată. Dezvoltatorul imobiliar estimează că, în luna octombrie, clădirea va putea fi dată în folosință.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Dispune de ascensor? Sau ca multe alte cladiri de la noi nu exista niste norme obligatorii si ii defavorizeaza pe cei varstnici,cei ce au probleme de mobilitate ,carucioare pt copii si alte multe probleme care sunt intampinate in majoritatea edificiilor noastre .