Administrație Știrile zilei

Copiii sunt răsfățații Consiliului Județean!

Ca în fiecare an, Consiliul Județean Buzău sărbătorește Copilăria printr-o serie de evenimente ce îi vor avea în centru pe copiii buzoienilor.

Începând cu ora 09.30, în curtea Muzeului Judeţean Buzau vor avea loc numeroase activităţi, ce vor dura până spre seară, încheindu-se în jurul orei 18:00. Începând cu ora 10.00 se va desfășura concursul „Identifică obiectul”, un program dedicat în special familiilor. De la ora 10.30, la Muzeul Judetean Buzau va avea loc vernisajul expoziţiei temporare „Daci şi romani în miniatură”, o expoziţie de machete organizată în parteneriat cu Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.

La ora 09:30 a avut loc spectacolul „Muzicanții din Bremen”, iar la finalul piesei, micuții au primit dulciuri și baloane.

Având în vedere că pe 1 iunie debutează și a doua ediție a festivalului „BuzăuFest” copiii vor avea acces gratuit la singurul parc de aventură din județul nostru, situat în  stațiunea Sărata Monteoru. În parcul de distractie, cei mici vor găsi tiroliene, poduri, scări, interconectate printre copaci, cu mai multe trasee cu diferite grade de dificultate.

După deschiderea oficială a „BuzăuFest” a avut loc parada portului popular buzoian, moment în care copiii au primit dulciuri și baloane.

loading...