EducaţieȘtirile zilei

Copiii unei școli din Buzău păstrează vie speranța unei lumi mai bune! (foto)

În fiecare an, elevii Școlii Gimnaziale „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” țes o poveste frumoasă, despre nobila misiune a sprijinirii aproapelui. Anul aceste, coordonați de aceiași dascăli inimoși, peste opt sute de elevi ai școlii au donat alimente, dulciuri și alte produse necesare vârstnicilor din azilul de la Câmpeni, dar și altor semeni aflați în nevoie.

Acțiunea desfășurată în perioada 24-29 noiembrie s-a bucurat de sprijinul conducerii unității de învățământși a purtat „amprenta” a doi profesori deja renumiți la nivel de școală pentru proiectele sociale: Iulia Sterian și Narcis Nicolae. Sprijiniți și de părinți, elevii și corpul profesoral au reușit să strângă cantități impresionante de alimente, dulciuri, hăinuțe și alte produse necesare, pe care le-au donat celor aflați în nevoie.

Zeci de kilograme de fructe și legume au fost donate centrelor de copii de pe raza județului Buzău, în timp ce alimentele au mers către căminul de bătrâni Câmpeni.

Misiunea filantropică a școlii nu s-a oprit aici. Pe parcursul anului, părinții și profesorii au identificat cazuri sociale izolate de la nivelul județului Buzău, tocmai pentru a le aduce un strop de bucurie în preajma sărbătorilor.

Acțiunea caritabilă a colectivului de la cel mai iubit gimnaziu buzoian se repetă an de an, ca o mărturie a faptului că, indiferent de valurile vremii, vom fi aici unii pentru alții, la nevoie.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close