Știrile zilei

Copil de 3 ani, MORT la Buzău

Un copil în vârstă de numai trei ani, din județul Neamț, a murit astăzi, la spitalul din Buzău, după ce ajunsese aici în stare gravă.

Copilul fusese preluat de la domiciliu, acolo unde căzuse într-un vas încins, în care se pregătea hrana pentru animale. Imediat, medici au încercat transferul său la o clinică din Bucureşti. Pe drum însă, la Buzău, a intrat în stop cardio-respirator. Au fost efectuate manevrele de resuscitare şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Pacient sex masculin, 3 ani, diagnostic: arsură gradul II-III, pe aproximativ 20-30 % din suprafaţa corporală, cu lichid fierbinte, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Spitalului Orăşenesc Bicaz. Din CPU a fost preluat de un echipaj cu medic şi transportat la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Din UPU a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Bucureşti. Pe timpul transportului, în Buzău, pacientul a intrat în SCR, s-au început manevrele de resuscitare şi pacientul a fost predat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău”, au comunicat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.