Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Copil lovit de mașină, pe bulevardul Unirii

Traficul s-a desfășurat dirijat pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău, din cauza unui accident rutier.

Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe dinspre strada Transilvaniei către bulevardul Nicolae Bălcescu de către o șoferiță în vârstă de 55 de ani, din Vernești, a surprins și a accidentat un pieton care s-ar fi angajat în traversarea drumului.

Pietonul, un minor de 12 ani, a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. Au fost la accidente luniile astea cant nu au fost in 10 ani. Unirii este un circ capcane pt pietoni si soferi. NU UITATI LA VOT , SA VOTATI TOT MASCARICIUL DE TOMA CARE A DISTRUS ORASUL

  2. Propun să nu-i dăm idei și să-i pice pe pietoni, că imediat vine cu date certe și secrete cum să s-au înmulțit necontrolat și acum îi sabotează ctitoria imbecilă! Culmea face ca tocmai azi să fi pozat o salbă de popișori în zonă, penrtu niște amici emigrați și care aveau de gând să revină pe coclaurile natale*. S-au potolit instant.
    ___
    * https://670p.wordpress.com/2024/02/09/la-valoare/

  3. ASTA DATORITA ARHITECTULUI BUZAULUI TOITA SRL CARE A FACUT BUZAUL KAIZAR CU VARZA IMPLEMENTARE DE TOT RISUL DATI COMENTARIUL NU CENZURATI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button