CORONAVIRUS

Uciderea micuțului Ciprian, o TRAGEDIE cu final anunțat

Un copil în vârstă de 8 ani a fost ucis sâmbătă cu mai multe lovituri de cuțit de către tatăl său, care era despărțit de soție. Vecinii spun că bărbatul,care ulterior s-a spânzurat într-o pădure, ar fi amenințat că îşi va ucide familia şi ar fi avut mai multe tentative de suicid.
Tragedia care a șocat o țară întreaga s-a produs ieri, la prânz, în satul Lunca, din comuna buzoiană C.A.Rosetti. Procurorii care instrumentează cazul nu au oferit niciun detaliu privind oribila crimă, însă informațiile de la fața locului confirmă faptul că micuțul a fost ucis în plină stradă, cu mai multe lovituri de cuțit.Untitled-1
Victima, pe numele său Ștefan Ciprian Ionuț, era elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială „Sf. Apostol Andrei Buzău”. Copilul fusese transferat de la școala din Rosetti după ce mama acestuia se despărțise de soț, din cauza scandalurilor. Soțul, Ștefan Gigel, în vârstă de 36 de ani, nu ar fi acceptat nici în ruptul capului să fie părăsit și ar fi urzit un plan de răzbunare. Vecinii spun că bărbatul avea probleme psihice și că devenea extrem de violent atunci când consuma alcool. El lucra ca cioban prin satele învecinate.
După despărțire, mama și copilul s-au mutat la Buzău, unde femeia și-a găsit un loc de muncă. Sâmbătă, ea a mers la casa fostului său soț, împreună cu avocata sa, pentru a-și lua o parte din lucruri. La un moment dat, copilul ar fi ieșit cu bicicleta la plimbare alături de alți copii. Ajuns undeva la marginea satului, micuțul ar fi fost urmărit și ajuns de către tatăl său care, înarmat cu un cuțit, s-a năpustit asupra lui și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit în zona inimii, provocându-i moartea.
Criminalul s-a sinucis.
După ce l-a înjunghiat, tatăl criminal a dispărut, pe urmele lui pornind zeci de polițişti. El a fost găsit spânzurat într-o pădurice din apropiere,câteva ore mai târziu.
Ciprian era singurul copil al celor doi. El era un elev silitor care, în ciuda situației dintre părinți, își vedea de școală și obținea rezultate foarte bune la învățătură. Acum, mama, distrusă de durere, se pregătește de înmormântare.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: