Știrile zilei

Crimă între prieteni | Autorul a fost reținut

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a ajuns după gratii după ce și-a omorât în bătaie amicul de pahar. Cadavrul victimei în vârstă de 43 de ani a fost abandonat pe malul râului Râmnicu Sărat, fiind găsit de un localnic care mergea la serviciu, către o balastieră din zonă.

Potrivit anchetatorilor, cei doi indivizi au băut în seara zilei de luni în mai multe localuri din orașul Râmnicu Sărat. După miezul nopții, cei doi au rămas singuri și au continuat să se cinstească în zona locuinței unuia dintre ei.

La un moment dat, bărbații s-au luat la ceartă și – din motive necunoscute – au ajuns la bătaie. Tânărul l-a lovit puternic pe bărbatul de 43 de ani, acesta căzând la pământ. Agresorul a continuat să îl lovească cu picioarele în zona capului și a pieptului până când victima nu s-a mai mișcat.

După ce bărbatul de 43 de ani și-a dat ultima suflare și, conștientizând că l-a omorât, agresorul a decis să ducă trupul neînsuflețit al prietenului de pahar la marginea orașului. Cadavrul a fost găsit spre dimineață, pe malul râului Râmnic, de către un muncitor care se îndrepta către o balastieră din zonă.

În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală, autorul omorului fiind reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Cadavrul a fost transportat la SML pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5