Știrile zilei

CRIMĂ ȘOCANTĂ: Copilă de 9 ani, din Buzău, UCISĂ de propriul frate

Tragedie în familia unor buzoieni stabiliți în Cipru. Maria, o fetiță în vârstă de numai nouă ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de propriul frate, cu patru ani mai mare.

Cei doi copii locuiau împreună cu tatăl lor, în districtul St. John din Larnaca. Omul era divorțat, iar marți după-amiază, i-a lăsat pe cei doi copii singuri acasă.

Nimeni nu știe din ce motive, în cursul zilei, băiatul de 13 ani a pus mâna pe un cuțit și a început să își lovească sora cu bestialitate. Fetița, care urma să împlinească 9 ani peste câteva zile, s-a prăbușit sub loviturile de pumnal ale propriului frate. Încercând să strige după ajutor, fetița a fost înjunghiată din nou. În total, pe trupul victimei ar fi fost găsite 15 lovituri de cuțit.

Se pare că, după ce a comis înfiorătoarea crimă, băiatul și-ar fi sunat tatăl și i-ar fi spus că cineva a intrat în casă și i-a ucis sora. Venit acasă într-un suflet, bărbatul a avut un șoc văzându-și fetița într-o baltă de sânge.

Am văzut-o în timp ce încerca să se ridice şi ţipa după ajutor. Apoi nu am mai văzut şi auzit nimic. După aproximativ 30 de minute, am auzit din nou ţipete: ‘Maria, Maria!’. Tatăl copiilor a ieşit pe stradă cu fetiţa plină de sânge în braţe şi a dus-o la o ambulanţă”, a explicat un vecin.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru Maria. Micuța a murit la spital, câteva ore mai târziu, din cauza hemoragiei abundente.

Familia greu încercată locuise mulți ani în cartierul Dorobanți II din municipiul Buzău. Părăsit de soție, Vasile M. își găsise alinarea în cei doi copii, pe care reușise să îi păstreze. Acum, bărbatul își va conduce fetița la groapă, în timp ce băiatul va fi reținut pentru audieri.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */