Știrile zilei

Criminalul de aseară NU se află în arest

Andrei Muscalu, tânărul de 22 de ani, din Buzău, care și-a ucis aseară unchiul și a rănit-o grav pe mătușa sa nu se află în arestul poliției. El a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, urmând ca specialiștii să stabilească dacă a avut discernământ în momentul săvârșirii omurului.

Medicii de la Săpoca îl vor supune unor teste și analize pentru a stabili dacă bărbatul se afla sub influența vreunei substanțe cu efect psihoactiv. Abia după ce rezultatul expertizei psihiatrice polițiștii și procurorii vor putea continua ancheta în acest caz.

Reamintim cititorilor că duminică seară, în jurul orei 18:00, un tânăr de 22 de ani, despre care vecinii spun că obișnuia să se drogheze, și-a bătut și înjunghiat mortal unchiul, un fost ofițer de armată, în vârstă de 55 de ani. El s-a năpustit apoi asupra mătușii sale, pe care a crestat-o cu cuțitul în jurul capului.

Criminalul a fugit apoi pe străzile Buzăului, timp de o oră, fiind prins de jandarmi în Parcul Crâng, încătușat și dus la audieri.

Vecinii familiei peste care s-a abătut nenorocirea știu că tănărul care a săvârșit crima era consumator de droguri. Oamenii spun de altfel că acesta era motivul deselor scandaluri din familia tînărului.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button