Știrile zilei

Criminalul de la Săpoca a făcut o nouă criză!

Ancheta în cazul crimelor de la spitalul Săpoca bate pasul pe loc. Bărbatul care a ucis cinci persoane și a rănit alte opt nu poate fi audiat, deoarece a suferit o nouă criză. Medicii îl țin sub tratament și speră să poată fi audiat de anchetatori.

Surse apropiate anchetei au declarat că audierea ar fi trebuit să aibă deja loc, însă nu s-a realizat întrucât bărbatul a intrat din nou în sevraj. Anchetatorii vor încerca să stea de vorbă cu el în cursul zilei de miercuri.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, marţi s-a extins urmărirea penală faţă de suspect, iniţial cercetat pentru omor calificat, şi pentru tentativă de omor calificat.

„De asemenea, s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem sub aspectul infracţiunilor de neglijenţă în serviciu şi ucidere din culpă, fapte în legătură cu activitatea desfăşurată de către funcţionari din cadrul unităţii spitaliceşti.”, se arată într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

În prezent, bărbatul este internat, în baza hotărârii Tribunalului Buzău, la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca, în vederea efectuării unei expertize neuropsihiatrice. Acesta se află sub tratament şi sub paza asigurată de unitatea medicală respectivă, fiind sub control permanent, singur, într-o cameră izolată si securizată.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: