Politică

Cristi Bîgiu, cel mai mare câștig al PSD Buzău din ultimii ani

Începând de joi, 18 septembrie, Cristi Bîgiu, ales președintele Consiliului Județean Buzău în 2012, a devenit membru de jure al Partidului Social Democrat, alături de 24 de primari și numeroși consilieri locali.
Deși contestată de de anumiți social-democrați, înregimentarea lui Bîgiu în rândurile social-democraților este cel mai mare câștig din ultimii ani al PSD-ului.Cristi-Bigiu-16151
În primul rând, pentru că are experiența politică a celor 12 ani de muncă în PNL, partid pe care l-a luat de la zero alături de George Scutaru și a activității parlamentare, derulate ca senator, până în 2012.
În al doilea rând, pentru că ocupă prima funcție în județ, poziție din care a reușit să își apropie numeroși primari, care l-au și urmat la PSD, după ce au spus adio PNL-ului.
Nu în ultimul rând, pentru că este un politician tânăr, care a reușit deja să obțină garanția unei alte candidaturila șefia Consiliului Județean, la localele de peste 2 ani. În felul acesta,Cristi Bîgiu pune ultima lopată de pământ peste o veche generație de politicieni hulpavi, care ar fi făcut orice să revină la vechile funcții. Și obiceiuri.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button