Politică

Cristi Bîgiu, regretat de PNL, așteptat cu brațele deschise în PSD

Zvonurile despre plecarea președintelui Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, din Partidul Național Liberal nu au rămas fără urmări în bigiuformațiunea condusă de Klaus Werner Iohannis. Secretarul general al PNL, Marian Petrache, regretă decizia șefului CJ de a juca în afara echipei liberale.
Într-un comunicat de presă remis redacției noastre, Petrache atacă în termeni duri OUG care permite aleșilor locali să migreze la alte partide fără riscul de a-și pierde mandatul. El consideră că Ordonanța de Urgență este un demers nedemocratic și se plânge de presiunile inimaginabile puse de Putere pe aleșii locali ai PNL.
De cealaltă parte, social-democrații îl așteaptă cu brațele deschise pe Cristi Bîgiu. Experiența politică a acestuia, precum și echipa care îl va urma odată cu plecarea sa către PSD vor contribui serios la obținerea de către partidul condus de Constantin Boșcodeală a unui scor bun la alegerile din noiembrie.
De altfel, Cristi Bîgiu ar fi afirmat, în cadrul unei ședințe cu primarii liberali, că este hotărât să sprijine Partidul Social Democrat în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din toamnă.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button