Social

Crucea Roșie Buzău, campanie în sprijinul pacienților afectați de COVID-19

Crucea Roşie Buzău a lansat o campanie de strângere de fonduri, intitulată „Luptăm în prima linie pentru pacienţi”, care vine în beneficiul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, pentru pacienţii suspecţi de COVID-19 din secţia Pneumologie.

Având în vedere riscurile majore de contaminare, pentru ca activitatea secţiei să se poată derula în condiţii de siguranţă, atât pentru pacienţi, cât şi pentru cadrele medicale, este absolut necesară dotarea cu containere medicale pentru triajul epidemiologic al pacienţilor.

Conducerea spitalului, împreună cu medicul şef de secţie, Dr. Bârcă Nicoleta, au decis, de comun acord, ca acest container medical să fie repartizat către secţia Pneumologie.

Pe acestă cale, conducerea spitalului și dr. Bârcă Nicoleta aduc mulţumiri Filialei Crucea Roşie Buzău pentru campania demarată în vederea achiziţionării containerului medical pentru secţia Pneumologie.

Donaţiile se fac în conturile Crucii Roşii Buzău:
Euro: R003BTRLEURCRT0207019401
Lei: R015BTRLRONCRT0207019406

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!