CORONAVIRUS

Cu 200 km/h pe E 85! Șoferiță inconștientă, lăsată fără permis de polițiștii rutieri

O ieșeancă de 28 de ani a vrut să testeze viteza mașinii sale tocmai pe E85, tronson de drum pe care Poliția Rutieră din Buzău acționa pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie. Ea a fost surprinsă de aparatele radar circulând cu viteza de 200 km/h, în afara localității Racovițeni, spre stupefacția oamenilor legii, care au oprit-o pe loc.
Tânăra a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 3 luni, fiind nevoită să plătească și o amendă de26482radare-1 810 lei.
Alți trei șoferi au fost sancționați pentru viteză excesivă, împotriva lor fiind luată şi măsura tehnico-administrativă de reţinere a permisului în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.
Aparatele radar au fost amplasate în zonele intens circulate şi au înregistrat 176 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise atât în localităţi, cât şi în afara localităţilor. Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 298 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 61.025 de lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close