Știrile zilei

Cu ce AVERE s-ar putea alege o tânără din Buzău, după moartea soțului!

Au fost căsătoriți doar câteva luni, dar soțul a avut grijă ca, după moartea sa, consoarta lui să nu aibă de suferit. În ciuda dramei pe care o trăiește, o tânără văduvă din județul Buzău poate spera la un viitor lipsit de griji.

Trupul neînsuflețit al austriacului Rudolf H., spânzurat de podul de la Mărăcineni lunea trecută, se află încă la morga Serviciului de Medicină Legală Buzău. Necropsia nu a fost însă efectuată, deoarece – spun surse judiciare – fiica milionarului austriac le-ar fi cerut anchetatorilor ca acest lucru să fie făcut doar în prezența unor experți din țara sa.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de Știri de Buzău, afirmă că Erika, fiica în vârstă de 23 de ani a lui Rudolf H., ar fi cerut anchetatorilor buzoieni ca necropsia să fie făcută doar în prezența unor experți din Austria.

Familia austriacului este distrusă de pierderea suferită și nu se poate împăca cu explicatia dată de văduva de 25 de ani, potrivit căreia soțul ei ar fi făcut o criză de depresie ce l-a împins la sinucidere. Mai mult, la mijloc ar fi și sume de bani ce i-ar reveni soției românce în urma căsătoriei cu austriacul.

Aceeași sursă susține că, înainte cu doar câteva ore de a se spânzura de un pod, sinucigasul ar fi cerut familiei din Austria ca văduva să moștenească una din fabricile de cablaje din Cehia, dar și un imobil de 1 milion de euro din Austria.

Buzoianca a povestit, pentru Știri de Buzău, că bărbatul ei s-ar fi sinucis imediat după ce ar fi refuzat să întrețină relații intime din cauza unei operații care i-ar fi pus în pericol sănătatea. După moartea soțului său, văduva ar fi declarat că va accepta orice parte i se cuvine din averea lui Rudolf H. și, pentru acest scop, și-ar fi angajat deja doi avocați care să-i reprezinte interesele.

În urmă cu șase luni, cei doi soți au cumpărat la Buzău imediat după cununia civilă o vilă de peste 150 de mii de euro. De asemenea, bărbatul nu ar fi lăsat-o pe tânără cu conturile goale. Înainte să se sinucidă, Rudolf i-ar fi deschis un cont soției, în care i-a virat câteva zeci de mii de euro.

loading...

Un comentariu

  1. Mi-a placut articolul acela irelevant cu Marte.
    Stati linistit domnule reporter ca universul va avea grija de aceasta avere… Averea se duce dar ce ne facem cu constiinta ?
    O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close