Administrație

Cu ce se va ocupa „Domenii Prest Serv”, firma Consiliului Județean Buzău

Înființată inițial pentru a construi drumuri și căi ferate,, SC „Domenii Prest Serv” SRL, societatea afaltă in subordinea Consiliului Județean Buzău, îşi va schimba domeniul de activitate şi se va ocupa de colectarea și tratarea deșeurilor nepericuloase.cj1
Reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău au propus, pe lângă schimbarea obiectului de activitate, și a modului de conducere a societății. Astfel, societatea va fi condusă de un Consiliu de Administrație, din care va face parte și actualul director, Vasile Alecu. Toate aceste modificări vor fi votate de consilierii județeni în ședința ordinară a lunii aprilie.
S.C. „Domenii Prest Serv” este un proiect început de președintele suspendat al Consiliului Județean, Cristi Bîgiu. O adresă recentă a societății către autoritatea tutelară, prin care solicita aprobarea unor noi posturi în organigrama, a stârnit controverse printre aleșii județeni, care au pus la îndoială necesitatea acestora. La vremea respectivă, președintele interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, preciza că, dacă societatea nu va da randament, se vor lua măsuri.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button