Politică

Cu cine s-a mai întâlnit vicepremierul Ciolacu

Vicepremierul României, Marcel Ciolacu, nu lipsește de la nicio întâlnire guvernamentală importantă. Președintele PSD Buzău conduce delegațiile de miniștri care reprezintă Executivul la întâlnirile cu omologi străini sau la discuțiile referitoare la parteneriatul european.

Echipa de comunicare a viceprim-ministrului buzoian nu ratează nicio ocazie de a imortaliza momentele și a le posta pe Facebook, acolo unde este urmărit de câteva mii de oameni.

Alături de ministrul Comunicațiilor, Lucian Șova, și de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, deputatul Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu doamna Mariya Gabriel, Comisarul european pentru economie și societate digitală.

„A fost un schimb de opinii constructiv privind temele de actualitate la nivelul UE în materie digitală, cu precădere privind piața unică, domeniul audiovizual, securitatea cibernetică, accesul la internet în zonele rurale, programul Wifi4U precum și hub-urile de inovare și dezvoltare a competențelor digitale.”, a scris vicepremierul pe Facebook.

Marcel Ciolacu este președintele organizației județene a PSD Buzău. Deputat la al doilea mandat, Ciolacu a fost învestit în funcția de vicepremier în Guvernul Tudose la sfârșitul lunii iunie.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button