Anunțuri Știrile zilei

Cu sau fără gard viu? IMAGINILE ZILEI la Buzău

În urmă cu doi ani, renunțarea la gardurile vii din împrejmuirea blocurilor a creat o amplă dezbatere publică în Buzău. Astăzi, când ele încep să dispară, iese la iveală un peisaj dezgustător.

S-a vorbit mult despre faptul că, la Buzău, gardurile vii au devenit adevărate ziduri de protecție pentru mizeria din grădinile blocurilor. Oameni certați cu bunul-simț aruncă aici hârtii, ambalaje, chiștoace de țigară și alte obiecte de care nu mai au nevoie, în timp ce animalele de companie își fac nevoile nestingherite.

Consiliul Județean a renunțat deja la gardul viu din fața sediului situat pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Măsura s-a dovedit a fi una fericită, deoarece a fost astfel pusă în valoare imaginea clădirii.

Câteva fotografii surprinse pe Spiru Haret prezintă imaginea deplorabilă a unei grădini de bloc, transformată de unii buzoieni în coș de gunoi:

„De aceea trebuie sa se renunțe la gardul viu si plantat gazon! Asta însemna ca cetățenii acestui oraș sa nu își mai bata joc(unii) de munca celor de la Urbis si Rer!!! Aici ma refer la Educație si Codul de Conviețuire! Imagini de pe aleea de vizavi teren sport școală 15 Spiru Haret!”, a scris un buzoian pe Facebook, atașând și câteva fotografii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5