Știrile zilei

Cum a avut loc crima | Detalii ȘOCANTE ale triunghiului amoros

Cosmin, tânărul care ar fi asasinat-o și incendiat-o pe Valentina în apartamentul ei de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, și-a petrecut prima noapte în arestul poliției. Crima sa a revoltat o întreagă comunitate, oamenii fiind revoltați de modul în care a ales individul să își rezolve o problemă care ținea, mai mult, „de orgoliu”.

Toată nenorocirea ar fi pornit de la faptul că băiatul ar fi avut realații cu două fete în același timp. Anisia, actuala iubită, știa că băiatul fusese și cu Valentina, însă credea că totul s-a terminat. Cunoscuții spun că, dimpotrivă, băiatul se vedea și cu victima sa.

Ieri noapte, tânărul se afla la un club din București. În toiul petrecerii ar fi primit, pe telefonul mobil, o fotografie cu cele două tinere, în apartamentul Valentinei, mesajul fiind unul clar: „Am aflat tot”.

Orbit de mânie, Cosmin a pornit într-un suflet spre Buzău, mergând țintă către apartamentul Valentinei. Încă nu se știe modul în care a survenit decesul fetei. Este posibil ca ea să fi murit după o bătaie, iar agresorul să se fi speriat și să fi încercat să mascheze moartea ei dând foc apartamentului. De asemenea, anchetatorii vor să afle dacă benzina a fost cumpărată dinainte, de la un PECO din Buzău – așa cum se zvonește – sau dacă tânărul ar fi trimis pe cineva să o cumpere, după oribila faptă.

Există voci care susțin că băiatul și-a sunat doi prieteni alături de care petrecuse noapte să îi aducă un litru de benzină. Băieții ar fi oprit la un PECO și au cumpărat benzina, după care i-ar fi dus-o criminalului

Numai că anchetatorii nu au putut fi păcăliți. Poziția cadavrului găsi carbonizat și declarațiile martorilor i-au făcut să creadă că la mijloc este altceva. În scurt timp, la sediul poliției au ajuns mai mulți martori din anturajul celor doi și, într-un final, individul bănuit de crimă.

Seara, procurorii care îl anchetau au dispus reținerea sa pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai multe dintre reacțiile oamenilor nu pot fi publicate aici. Revoltată de fapta individului, opinia publică cere pedeapsa cea mai aspră pentru cel care i-au curmat viața fetei, după care i-a dat foc.

Dacă va fi găsit vinovat, Cosmin riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 25 de ani sau detenția pe viață.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button