Râmnicu SăratȘtirile zilei

Cum a înflorit o zonă din municipiu, pe care Primăria a construit 4 terenuri de sport

Decizie inspirată a Primăriei municipiului Râmnicu Sărat, pentru punerea în valoare a unui teren viran din apropierea fostei unități militare. Într-o zonă în care era nevoie ca de aer de o reamenajare peisagistică, municipalitatea a amenajat patru terenuri de sport moderne, în cadrul unui complex sportiv unic în oraș.

Fondurile europene au jucat un rol esențial în transformarea zonei fostei unități militare într-un spațiu modern și funcțional, destinat activităților sportive.

De altfel, municipalitatea râmniceană a realizat multe dintre proiectele ultimilor ani cu ajutorul fondurilor europene și guvernamentale, fără de care oricărei administrații din România i-ar fi imposibil să se dezvolte.

Acum, prin realizarea celor patru terenuri de la Râmnicu Sărat a fost făcut încă un pas important spre crearea unui mediu sănătos, care să îi atragă pe locuitori spre activități benefice.

Complexul sportiv le va oferi tinerilor un spațiu adecvat pentru practicarea sporturilor și a activităților fizice regulate, contribuind astfel la dezvoltarea fizică armonioasă, la menținerea unei greutăți corporale sănătoase și la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Imaginile cu noile terenuri au fost postate pe Facebook de compania care le realizează, postarea fiind ulterior distribuită de administratorul public al Municipiului Râmnicu Sărat, Florin Ceparu:

Terenul multisport, realizat de municipalitate din fonduri europene 🇪🇺 în zona fostei Unități Militare!”

FOTO:

„Cu efort și dedicare, echipa noastră, ADRU SOLUTION, se apropie de finalizarea celor 4 terenuri de sport executate pentru Municipiul Râmnicu Sărat!” – facebook.com/ADRU Solution

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button