Știrile zilei

Cum a izbucnit scandalul din Simileasca (VIDEO)

Ieri, în jurul orei 17.00, Poliția a fost sesizată privind producerea unui scandal în municipiul Buzău, între locatarii a două imobile învecinate. Doi bărbați s-au luat la bătaie, pe fondul unor discuții contradictorii, iar scandalul a degenerat după ce mai mulți vecini s-au alăturat conflictului. Poliția a intervenit cu spray lacrimogen pentru îndepărtarea celor implicați, ceea ce a dus la o revoltă din partea localnicilor, care spun că în urma intervenției ar fi avut de suferit și copii.

IPJ Buzău a transmis astăzi un comunicat de presă privind incidentul de ieri, relatat de „Reporter Buzoian”.

„La fata locului au fost direcţionate echipaje de poliţie şi jandarmi, care au acţionat în vederea aplanării conflictului, iar în urma activităţilor 4 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei în vederea luării măsurilor legale.

Din verificări a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool, între locatarii a două imobile învecinate a izbucnit un conflict spontan, iar un bărbat de 36 de ani a spart o fereastră a imobilului vecin, totodată fiind lovit la rândul său de un alt bărbat, în vârstă de 22 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere si lovire sau alte violente, iar 4 persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 48 de ani, au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 2300 de lei, conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.