Știrile zilei

Cum a râs de polițiști elevul agresor de la Poșta Câlnău

Tânărul de 17 ani, care și-a înjunghiat un consătean după o partidă de băutură, și-a revenit repede după incidentul de duminică noapte. Ieri, băiatul a distribuit pe Facebook o postare care, dacă n-ar veni în contextul agresiunii pe care a comis-o cu nici 12 ore în urmă, ar fi chiar comică.

Reamintim că ieri noapte, un adolescent de 17 ani, din Poșta Câlnău, și-a înjunghiat un consătean de 28 de ani, după ce toată seara băuse alături de acesta în apropierea unui restaurant din localitate. Victima a pierdut sânge, însă medicii au reușit să o stabilizeze, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Niciun regret pentru fapta comisă.

Totul a pornit de la băutură, spun localnicii. După ce ar fi petrecut împreună, între adolescentul Dobre Ș. și tânărul Anghel I. au apărut tensiuni. Simțindu-se ofensat de atitudinea tovarășului său, adolescentul, fost elev la LPS, mutat disciplinar în Agricol, a mers acasă și a luat un cuțit, după care s-a întors și i l-a înfipt în spate bărbatului în vârstă de 28 de ani.

În tot acest timp, adolescentul de 17 ani a rămas în libertate, în cauză fiind deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Dacă victima depune plângere împotriva sa, elevul agresor ar putea fi cercetat penal.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: